NOV Luxury BIO-KERATIN gel lak!

Iz Francije so na poslali novost… Super, negovalen in regeeracijski lak, ki vsebuje BIOTIN  in KERATIN.

In sem stopila v akcijo:

…Saj sem dobila že kar nekaj vprašanj o izdelku in, da olajšam delo sebi in vam, sem napisala tale blog.

To je permanentni lak, s katerim je možno noht tudi zgraditi in do 4-ih milimetrov celo podaljšati.

Slišalo se je super! Super za utrditev naravnih nohtov, ali za podaljšati kakšen noht, ki se odlomi. Da ni potrebe po krajšanju vseh. Saj same veste kako zoprno je to.

Najpomembnejše je praktično delo:

In seveda…Vse je potrebno dobro preizkusiti. Da lahko tudi iz lastne roke povemo navodila, svoje izkušnje, svetujemo vam.

Koraki:

  1. Pripraviš noht (obnohtno kožico, zmatiraš in oblikuješ noht). Svetujem ti Cuticle remover. Premažeš ga s čopičem, počakaš, obrišeš z Dehydrator-jem in odstraniš.
  2. Za Dehydrator-jem naneseš še Bonder non-acid, kateri sam izhlapi.
  3. Potem se pa začne utrjevanje. Naneseš Luxury BIO-KERATIN Base Coat, v kolikor so nohti tanjši z njo zgradiš C-linijo.
  4. V kolikor zgradiš C-linijo, obriši in zmatiraj, v primeru, da ostane kakšen prehod pri obnohtni kožici. Plus barva bo lepše mazljiva.
  5. Naneseš dva sloja barvnega premaza – Luxury BIO-KERATIN Gel Polish Color Coat.
  6. Na koncu še premaz Luxury BIO-KERATIN Top Coat. In obrišeš s Finish Cleaner-jem.
  7. Obnohtno kožico in roke, lahko neguješ z negovalnimi izdelki Skintruth.

In manikira je končana.

Manikira, ki je obstojna tudi do 5 tednov.

Moje prvo mnenje:

Najbolj nenavadna mi je bila srednje gosta konsistenca. Kar mi je potem celo postalo precej všeč. Ker je srednje gost, se pri izgradnji lepo samo – izravna, kar pomeni prihranek časa. Jaz osebno, samo ob obnohtni kožici preletim s pilico in ga površinsko zmatiram z bufferjem, zaradi lepšega oprijema barva. To mi vzame ravno približno 5 minut.

Svetujem ti, da pri utrjevanju z gel lak-om, ne izgubljaš preveč časa. Pa ne zato, da si ne bi vzela časa za stranko, ali bi želela biti površna. Ampak je sama konsistenca gel laka takšna, da se res lepo samo-izravna. Bolj boš packala, prej se ti bo začelo razlivati v obnohtno kožico. Kar pa ni potrebno.

Da sem iskrena:

Ko pride stranka na permanentno lakiranje, redkokdaj še samo premažem z bazo. V veliki večini zgradim C-linijo, stanju nohtov pa prilagodim količino baze. Saj so mi izkušnje pokazale, da je bolje malo ojačati, kakor tanek noht samo premazati. To se precej pozna tudi pri obstojnosti. Ampak seveda, tukaj moramo biti tudi pozorne, da ne pretiravamo. Na kratke nohte, ne moremo nanesti iste količine kot na dolge. Vrjamem, da glede na to kakšno delo opravljamo, imamo v večini občutek za estetiko. Vem, da se vse trudimo po svojih najboljših močeh, seveda odvisno tudi od tega kakšno predznanje imamo. Povosod v življenju se je potrebno informirati. Seveda za stvari, ki nas zanimajo. Po drugi strani so pa tudi stvari, katere je potrebno znati in opraviti, ne glede na to kako radi jih počnamo. Zato vrjamem, da poklic nohtne stilistke JE tisto kar rada počneš, saj šele ko nekaj počneš s srcem – delaš dobro.

Za tiste, ki vas zanima več, tudi prikaz dela, organiziramo brezplačne predstavitve, delavnice in tudi tečaje. Več informacij TUKAJ / anita@mollonpro.si / 064 155 699.

 

Uspešno in ustvarjalno. 🙂

 

Anita