Spider gel

Vas zanimajo Linerani geli oz Spider geli? Ti geli so vedno bolj priljubljeni za ustvarjanje!
Linear gel ali kot ga večina pozna pod imenom Spider gel. Novost Linear gel vrhunske kakovosti vas čaka v naši spletni trgovini.

Linear Gel naredi odlične učinke na nohtih že skoraj sam po sebi. Na tržišču je veliko različnih izdelkov, ki obljubljajo natančno stilizacijo nohtov, vendar noben nima tako gumijaste in debele konsistence kot jo ima Linear Gel. To je mogoče zgolj z novo formulo, ki omogoča izjemno učinkovito ustvarjanje dizajnov in izdelavo nohtov v neverjetno kratkem času.

Prepričali vas bodo z raznolikostjo,  ki vam omogoča številne možnosti ustvarjanja. Kolekcija Linear gelov za risanje in ustvarjanje vas bo navdušila s svojo obstojnostjo, priročnostjo in enostavnostjo nanašanja ter velikimi možnostmi ustvarjanja unikatnih stajlingov.  Izbirate lahko med belim in črnim odtenkom , z nekaj lastne kreatovnosti pa je barvnih možnosti neskončno.

Ustvarjanje edinstvenih in spektakularnih učinkov še nikoli ni bilo tako enostavno kot je ustvarjanje z Linear geli.

Poleg tega sta barvna odtenka nadvse intenzivna, zaradi česar je tak lak za nohte pika na i vsakega modnega stila. Linear geli so obstojni od 4-5 tednov. Z njimi lahko dosežete profesionalne rezultate tudi doma. Ob uporabi nadlaka obstojnost in intenzivnost barve. Tako poskrbite za popoln stajling linear učinka na nohtih!

Preverite ponudbo in si izberite kakovosten  linear gel prav zase!