Kako brez podlaka in nadlaka pripraviti nohte na permanentno UV/LED lakiranje?

Na enostaven način, da uporabite kakovostne izdelke. Kupite jih lahko kupite v naši spletni trgovini, najdete jih pod imenom Monofazni UV/LED laki 10 ml!  Brez podlaka, že sam lak poskrbi, da bodo nohti še bolj čvrsti. Lak pa hkrati poskrbi za odličen oprijem in neverjetno vzdržljivost. Obvezno uporabite kakovosten dehydrator. Nohti  bodo odlično zaščiteni le z dvema nanosoma. Tako bodo postali bolj močni, s tem pa tudi lepši. Monofazni UV/LED laki 10 ml poskrbi za lažji in boljši nanos tako, da je malo bolj gost in spominja na gel strukturo, vendar je lak še vedno permanentni in se ga odstranjuje s UV Removerjem.

Vse kar potrebujete za izdelavo permanentne manikire z Monofaznimi laki je: kvalitetno LED lučko, željeno barvo in Dehydrator ter UV Remover s katerim boste lak odstranile.

Ekskluzivna ponudba

Mollon Pro ponuja izdelke za podaljševanje nohtov in permanentno lakiranje, ki so dostopni izključno salonom. Ker se zavedamo današnjega tempa življenja, kako neprijeten je okrušen lak na nohtih, vsakodnevno lakiranje in odstranjevanje, ter pa čakanje na to da se posuši. Kar rade odtisnemo kakšen spominček. Zato smo se odločili za sledečo ponudbo. Tokrat vam omogočamo, da si lahko, s profesionalnimi Mollon Pro Monofaznimi UV/LED laki, nohte uredite kar same doma. Z njimi boste podaljšale čas med refili lakiranja, skrajšale ga pa boste med samim tretmanom. A ni to super, več časa za vas?