POSTOPEK: Permanentno lakiranje (Monofazni laki)

Permanentno lakiranje Step by step – monofazni UV/LED laki

Kako brez podlaka in nadlaka pripraviti nohte na permanentno UV/LED lakiranje?

Na enostaven način, da uporabite kakovostne izdelke. Kupite jih lahko v naši spletni trgovini, najdete jih pod imenom Monofazni laki, ali nas obiščete na brezplačni delavnici za permanentno lakiranje! Mollon Pro Monophase UV / LED Vernis je enofazni gelish lak. REVOLUCIJA v stylingu naravnih nohtov z metodo svetlobnega strjevanja!

Brez podlaka, že sam lak poskrbi, da bodo nohti še bolj čvrsti. Lak pa hkrati poskrbi za odličen oprijem in neverjetno vzdržljivost. Obvezno uporabite kakovosten dehydrator. Nohti bodo odlično zaščiteni le z dvema nanosoma. Tako bodo postali bolj močni, s tem pa tudi lepši. Monofazni lak poskrbi za lažji in boljši nanos tako, da je malo bolj gost in spominja na gel strukturo, vendar je še vedno permanentni lak in se ga odstranjuje s UV Removerjem.

Nova generacija fotoiniciatorjev omogoča polimerizacijo laka v UV in LED svetilki. Lacquer UV / LED formula daje takojšen suh učinek
nohtov- učinek suhe manikure, ki znatno zmanjša porabo časa.

Zanj je značilen dober oprijem, večja trdota in vzdržljivost do 10 dni – dolgotrajen učinek.

Uporaba samo dveh tanjših plasti barve, neposredno na plošči, daje izjemno naraven učinek manikure, ki je gladka, elastična in sijajna ter se odstranjuje neinvazivno že v 3 minutah.

Lak Monophase je varen za uporabo na naravni nohtni plošči, narejen po formuli “3Free”

Vse kar potrebujete za postopek permanentnega lakiranja z Monofaznimi laki je: UV ali LED lučko, željeno barvo in Dehydrator ter UV Remover s katerim boste permanentni lak odstranile.

POSTOPEK PERMANENTNEGA LAKIRANJA: Monofazni UV/LED laki:

ODSTRANJEVANJE GEL LAKA:

 

Za popolno nego rok, lahko uporabite tudi izdelke Skintruth.

Uspešno pri delu!