VALENTINOVO je pred vrati. ❤️

 
Ste že poskrbele zase oz. za svoje stranke, da jim ponudite spekter barvne lestvice novih gel lakov? Ali same več nimate ideje katero (rdečo) barvo izbrati?

Morda vam lahko pomagamo mi, z Valentine`s Collection.

18-Cranberry: Nekateri pravijo, da so brusnice čudež narave, drugi, da so zdravilo narave, Švedi jim pravijo celo rdeče gozdno zlato in ti rdeči biseri so izvir modrosti. Torej pričaraj si barvo čudeža narave na svoje nohte in se počuti prav mladostno.

19-Red Velvet: Si že slišala za rdeči žamet, torto rdeči žamet? Priljubljena je predvsem med Američani. Privošči si malo sladkosti, ljubezni po ameriško.

20-Tamarrilo: Sadež, ki ga v Sloveniji najbrž še ni uspelo vzgojiti. Prav tako potrebuje posebne pogoje za rast. Bodi posebna z barvo te posebne rastline.

21-Hibiscus: Sredi poletja, ko večina okrasnih grmovnic odcveti, se le-ta v svoji polni lepoti razbohti. Vsak v sebi nosi popolno lepoto, le najti jo mora v sebi.

22-Paradise Apple: Granatno jabolko je eno od sadežev, ki so rasli v raju? In da ostaja prav velika verjetnost, da je bil to sadež, s katerim je Eva zapeljala Adama? Z rajsko barvo, lahko zapelješ in postaneš zapeljiva tudi ti.

Barve pa niso primerne le za čas praznika. To so barve, ki so večne… Damske, karizmatične in elegantne.