MOLLON PRO PROFESSIONAL

DELAVNICA PERMANENTNEGA LAKIRANJA Z MONOFAZNIMI LAKI

O znamki

Mollon PRO ponuja izdelke za podaljševanje nohtov in permanentno lakiranje, ki so dostopni salonom in tečajnicam Mollon PRO Akademije. Ker se zavedamo današnjega tempa življenja in časovne stiske, smo našli hitro in ugodno rešitev – delavnica permanentnega lakiranja za Vas!

 • Za salone: Imate “leteče” stranke, ki nikoli nimajo dovolj časa, vas preganjajo in se jim ves čas nekam mudi? Rešitev – ne le za njih, temveč tudi za vas – je v hitri suhi manikuri, ki je obstojna do kar 14 dni.
 • Za fizične osebe: Neprijeten okrušen lak na nohtih, vsakodnevno lakiranje in odstranjevanje, ter čakanje, da se lak posuši (kar rade odtisnemo na nohte kakšen spominček)?

Zato smo se odločili, da tokrat pridete na vrsto tudi ve. S hitro delavnico vam omogočimo uporabo profesionalnih Mollon PRO Monofaznih UV/LED lakov 5 v 1, s katerimi si lahko v udobju svojega doma tudi same uredite nohte že v kar 30 minutah.

REVOLUCIJA V HITREM STYLINGU NARAVNIH NOHTOV!

Mollon PRO Monophase 5 v 1 je enofazni lak, kar pomeni, da je eni steklenički laka podlak, barva in nadlak!

Nova generacija fotoiniciatorjev omogoča polimerizacijo laka v UV in LED lučki. Po strjevanju laka v UV / LED lučki, daje formula takojšen učinek suhih nohtov – laki nimajo disperzijske plasti.

Linijo Monophase 5 v 1 zaznamuje dober oprijem, večja trdota nohta, vzdržljivost laka ter hitra in učinkovita manikura. Z linijo Monophase 5 v 1 boste podaljšale čas med refili lakiranja, skrajšale pa ga boste med samo storitvijo.

Za hitro in učinkovito manikuro potrebujemo samo dva nanosa barve, ki neposredno daje izjemno naraven učinek manikure, ki je gladka, elastična in sijajna. Po dotrajanem nanosu se lak neinvazivno odstrani že v 3 minutah. Delavnica permanentnega lakiranja vam bo omogočila, da se spoznate z vsemi postopki nanosa in odstranjevanja.

Potrebujete le UV/LED lučko, izbrano barvo monofaznega laka in Dehydrator. Lak je varen za uporabo na naravni nohtni plošči, narejen po formuli “3Free”.

Pridobite na svojem dragocenem času!

Informacije o delavnici permanentnega lakiranja z monofaznimi laki

Snov, ki je zajeta v delavnico:

 1. Predstavitev materiala, ki ga potrebujete za delo.
 2. Praktični prikaz dela s strani nohtne stilistke.
 3. Praktični del, kjer same osvojite veščine nohtnega stiliranja (priprava nohta, nanos laka in odstranjevanje manikure).

Med samo delavnico permanentnega lakiranja, vam bomo aktivno na voljo za pomoč in dodatna vprašanja.

Delavnica traja 2 uri. Lakirate svoje naravne, nepoškodovane in neobdelane nohte, modela za delavnico ne potrebujete. Za udeležbo na delavnici je obvezna predhodna prijava, kateri termini pa so še na voljo, lahko preverite tukaj.

Delavnica je brezplačna, za izvedbo pa je potrebno kupiti set izdelkov za permanentno lakiranje v vrednosti 70€. Set vključuje: 2x poljubni barvni odtenek Monophase 5 v 1, 1x pilica granulacije 180/240, 1x steklena pilica, 1x nail buffer, 1x Dehydrator 175 ml, 1x UV remover 175 ml.

Kupljene izdelke nato odnesete domov, tukaj se boste le spoznale z njihovo uporabo in namenom in z njimi ustvarile vaše nohtne kreacije.

 • OBVEZNO

  Zaščitna maska
 • KJE?

  Tbilisijska ulica 59
 • TRAJANJE

  2 uri
 • UGODNOSTI

  15% popust na dan delavnice
 • NUJNO

  Predhodna prijava