Strokovnjak svetuje

Mollon PRO je vrhunska linija izdelkov za nego nohtov, rok in nog. Pri Mollon PRO sostvarjamo trende in te želimo ponuditi v najboljši izvedbi tudi našim strankam. Pri Mollon PRO je usposobljen tim cenjenih in talentiranih posameznikov, ki opravijo mnogo šolanj po celem svetu. Izvajamo osnovne tečaje za posameznike, kot tudi napredne tečaje za izurjene nohtne stiliste.

Usmerjeni smo individualno in imamo individualen pristop, saj nam je pomembno, da naši kupci pravilno rokujejo z izdelki in jih znajo pravilno uporabljati.

Redno se izobražujemo in sledimo predvsem trendom novih tehnik stiliranja nohtov, ki prinašajo najbolj aktualne oblike in sodobne tehnike in trende v nohtni industriji.

Poleg tega za vas pišemo prispevke, nasvete za nohte, s katerimi vas želimo seznaniti tudi s strokovnimi vsebinami, ki so dostopne na naši spletni strani.

Zato je Mollon PRO  cenjen partner nohtnih stilistov po svetu kakor tudi pri nas, saj si želijo stranke predvsem individualnega svetovanja, pri stiliranju pa so v ospredju predvsem kvaliteta in trendi v svetu.

Le vrhunsko je dovolj dobro.

Lak za nohte Mollon PRO

Laki za Nohte

Lak za nohte, pogost pripomoček vsake toaletne torbice Lakiranje nohtov je najpogostejši modni dodatek, lak za nohte pa najenostavnejši in najcenejši pripomoček k stylingu.. Večina žensk ima rada barve, zakaj si ne bi popestrile življenja z njimi?…

električni brusilnik za nohte

Brusilnik za nohte – Ste izbrali pravega za Vas?

Kateri električni brusilnik za nohte izbrati je vedno vprašanje, ki se poraja ob nakupu. Obstaja namreč veliko različnih modelov takšnih strojčkov. Čeprav so si nekateri na prvi pogled lahko zelo podobni in opravljajo podobno funkcijo, se lahko v resnici precej razlikujejo med seboj. Zato ni vseeno kateri model izberete. Razlikujejo se glede na moč, vrsto nastavkov, hitrost vrtljajev in ostale lastnosti, ki definirajo določen aparat.

Odstopanje materiala od konice naravnega nohta

NASVET STROKOVNJAKA: Odstopanje materiala od konice naravnega nohta

Zoprno odstopanje materiala od naravnega nohta…

To se lahko zgodi, ko noht doseže dolžino podaljšanega nohta. V kolikor je dolžina naravnega nohta precej dolga, lahko naraven noht ubere svojo pot in obliko, sam material ne more biti toliko fleksibilen (predvsem če govorimo o gelu, poly gelu ali o akrilu), zato začne na tem delu odstopati.

Kaj lahko naredim, če pride do odstopanja?
Kaj lahko naredim, da do odstopanja ne pride?