Kateri odtenki lakov za nohte vas najbolj navdušujejo jeseni?

Klasični lak za nohte je vedno trendi in vsestranski. Klasična kolekcija lakov obsega lake za vse priložnosti. Cela kolekcija klasičnih lakov obsega že skoraj 300 odtenkov. Predstavili vam bomo izbor klasičnih lakov v bež barvi, ti so vedno v trendu in vsestranski predvsem jeseni. Zagotovo imate vsaj en lak, ki ga imate vedno pri roko, za vsak slučaj.  Mi se bomo danes za vas posvetili naravnim zemeljskim tonom jeseni –  bež odtenkom, ki Vam jih ponuja jesenska kolekcija lakov za nohte Mollon PRO.
jesenska kolekcija lakov za nohte

Variacije klasičnih lakov – bež odtenki – jesenska kolekcija lakov za nohte

Verjetno ste že opazili, da je bež odtenkov mnogo. Bež odtenki imajo mnogo različnih podtonov. Barvna paleta jesenskih bež odtenkov lahko vsebuje malce roza podtona, oranžni podton, rdeč podton, rjav podton, sivkasto vijoličen ali celo črn podton. Zaradi teh podtonov je možno, da vam izbrani podlak ne bo pristajal k vašem tenu kože in bo kontrast enostavno premočen. Zatorej najprej dobro ocenite svoj ten kože, če ste svetlolasi ne posegajte po temnih podtonih. Lahko se zgodi, da vam lak na vaš ten kože enostavno ne bo najlepše pristajal in kontrast bo preveč očiten.  Za vas smo izbrali izbor trenutno najbolj popularnih bež odtenkov za vse priložnosti. Ti odtenki odgovarjajo večini žensk!

Znamka Mollon PRO je znana po odličnih lakih in močno prekrivnih lakih za nohte. Ponujajo več kolekcij klasičnih lakov za nohte. Tukaj vam predstavljamo le eno kolekcijo klasičnih  lakov za nohte Hardening Nail Lacquer ali skrajšano HNL. Vse kolekcije vsebujejo bež odtenke.  Kolekcija Listopad, ki je na voljo letošnjo jesen vsebuje že dobro  znane ontenke in popolnoma nove odtenke bež klasičnih lakov.

Novi in najbolj priljubljeni odtenki klasičnih lakov

Mollon PRO laki  za nohte vas navdušujejo že od 2008. V Sloveniji imajo kar precej navdušenk. Eden izmed večnih, klasičnih odtenkov, ki se najpogosteje pojavljajo tako na blogih kot v redni uporabi, je zagotovo bež odtenek. Pri Mollon PRO pravijo, da je bež odtenek eden izmed najbolj prodajanih že 10 let. Gre za zelo edinstven odtenek, ki hkrati deluje čisto in šik.

nadlak jesenska kolekcija

Pri Mollon PRO so izdelali tudi posebno kolekcijo nadlakov za vse priložnosti. Laki se nanašajo lahko kot samostojni lak na naravne ali permanentne lake. Če pa ste bolj ustvarjalne, nadlak lahko nanesete na katerikoli predhodni barvi nanos. Lahko kot zaključni sloj ali kot zadnjo zaščitno plast. Možnosti uporabe nadlakov s posebnimi efekti je neskončno.

Nadlaki s posebnimi efekti vsebujejo drobne bleščice, trakce, pikice, perlice, zelo drobne ali malo večje bleščice.

Klasični laki Mollon PRO niso med najcenejšimi laki na tržiču, ceno pa opravičujejo z izredno obstojnostjo in močnimi pigmenti. Barve so vedno trendovske.  Najbolj zanimivo je to da se ponovno vračajo že pozabljeni odtenki perla bež barv, ki so bili popolarni v 60 in 80 letih. Sedaj so spet in Mollon PRO jih ima kar nekaj na voljo, ponuja pa Vam jih jesenska kolekcija lakov za nohte

Za več novosti nam lahko sledite na naši Facebook strani.