MOLLON PRO PROFESSIONAL

ADVANCED TEČAJ PODALJŠEVANJA NOHTOV Z GELOM

Že poznaš osnove podaljševanja nohtov in bi le še izpilila tehniko?

Mollon PRO ponuja izdelke za podaljševanje in utrjevanje nohtov ter permanentno lakiranje, ki so dostopni salonom in tečajnicam Mollon PRO Akademije. Tečaj podaljševanja nohtov z gelom vam ponuja več različnih tehnik, s katerimi lahko svoje naravne nohte podaljšate in utrdite ter z njimi ustvarjate nepozabne kreacije nohtov vseh dolžin.

V kolikor pa ste že izkušena nohtna stilistka, ki želi nadgraditi in izpopolniti svoje znanje, je Master nadaljevalni tečaj podaljševanja nohtov kot nalašč za vas! Tečaj je namenjen izključno tistim nohtnim stilistkam, ki že imajo izkušnje s podaljševanjem nohtov.

ADVANCED TEČAJ

Advanced tečaj podaljševanja nohtov z gelom je namenjen izpopolnjevanju osnovnih tehnik podaljševanja nohtov. Želite le odpraviti napake kot so nepravilne oblike nohtov, nohte ustrezno oblikovati glede na želje in videz stranke ali pa le popraviti svoj nanos gela? Na tečaju nohtni stilistki zaupajte katere težave vam delajo preglavice. Nohtna stilistka bo za vas predhodno prilagodila tečaj vašim željam in napakam, ki jih pri podaljševanju nohtov delate. Izpilite svojo tehniko, da bodo dekleta s ponosom nosila vaše nohtne kreacije. Na tečaju je možno tudi izpopolnjevanje oblikovanja nohtov z brusilnim strojčkom.

Če že kar nekaj časa niste bili na tečajih podaljševanja nohtov, je to idealna priložnost za Vas, da spoznate tudi najnovejše trende v svetu podaljševanja nohtov. 

Informacije o Advanced tečaju podaljševanja nohtov z gelom

Tečaj poteka v 2 delih, in sicer snov, ki je zajeta:

 1. Teorija; zajema hitro anatomijo nohtov ter postopek sterilizacije in dezinfekcije, teorijo podaljševanja nohtov z določeno tehniko, spoznavanje materialov, s katerimi boste na tečaju tudi delali in praktični prikaz nohtne stilistke.
 2. Praktični del; zajema pripravo delovne površine, strojno pripravo nohtov in obnohtne kože, utrjevanje nohtov, pravilno namestitev šablone, podaljševanje in grajenje nohtov z gelom, pravilno piljenje nohtov, pravilno nanašanje barve, hitra poslikava.

Med samim Advanced tečajem podaljševanja nohtov z gelom, vam bomo aktivno na voljo za pomoč in dodatna vprašanja. Po končanem tečaju pa smo vam na voljo tudi za dodatno pomoč ob izzivih na katere boste naleteli ob samostojnem delu in za morebitne izboljšave.

Advanced tečaj podaljševanja nohtov traja 6-7 ur. Za tečaj potrebujete modela. Priporočljivo je, da ima model naravne zdrave nohte in da le-ti niso nalakirani ali imajo že predhodno nanešen gel. Za tečaj ne potrebujete nositi svojih izdelkov, saj delate z našim materialom. Če imate svoje čopiče s katerimi radi delate, jih lahko prinesete s seboj. Za udeležbo na tečaju je obvezna predhodna prijava, kateri termini pa so še na voljo, lahko preverite tukaj.

Za vas smo pripravili tudi certifikat, ki ga dobite šele po tem, ko nam po zaključenem tečaju in nekaj vaje, na naš email naslov  (akademija@mollonpro.si) pošljete fotografije 3 uspešno urejenih in narejenih nohtov. 

Za več kreacij obiščite tudi našo Facebook ali Instagram stran.

 • OBVEZNO

  Zaščitna maska
 • KJE?

  Tbilisijska ulica 59
 • TRAJANJE

  6-7 ur
 • UGODNOSTI

  15% popusta na dan tečaja
 • NUJNO

  Predhodna prijava