GEL NOHTI

Gel nohti so rešitev za marsikatero težavo!

Nohti so naše ogledalo:

Najbrž se vse strinjamo, da so nohti naše ogledalo. Mnogokrat, pa ženske žal nimajo kvalitetnih in zdravih svojih naravnih nohtov, s katerimi bi se želele ponašati. To je mnogokrat vzrok, da se ženska odloči za gel nohte. Gel nohti predstavljajo veliko rešitev tudi za tiste, ki jim primanjkuje časa in si želijo imeti urejene nohte ves čas. Ogromno ženskam, pa so gel nohti pomagali preprečiti slabo navado, kot je grizenje naravnih nohtov. V kolikor so bile dosledne, se navadi niso vrnile, tudi ko so gel nohte odstranile. Ali pa so edino rešitev videle v podaljševanju nohtov.

Kvaliteta storitve – gel nohti:

Je pa prav tako pomembno, kdo podaljšuje nohte in pa s katerimi materiali dela. Nohtna stilistka mora biti natančna in dosledna pri svojem delu. Poznati mora tehniko geliranja nohtov, znati svetovati stranki in poiskati kvaliteten material oz. blagovno znamko. Res, da so pri geliranju nohtov za obstojnost odvisni trije dejavniki: naravni nohti, znanje in izkušnje nohtne stilistke, ter pa kvaliteta materiala. Vendar niso vedno vsi pokriti. Zato je potrebno znanje, informiranje in izobraževanje.

Stranka vedno pride v salon, ker želi rešiti nek “problem” – ima oslabljene naravne nohte, nima časa za vsakodnevno lakiranje nohtov, si jih grize, ipd. Potrebno je imeti cilj – stranki pomagati rešiti težavo. Zato je nujno potrebna kvaliteta opravljanja storitev in materiala, sicer se lahko stanje še poslabša (pokanje gel nohtov, odstopanje od nohtne ploskve, posledično temu – poškodba naravnih nohtov).

Kvalitetno narejeni gel nohti nudijo obstojnost, trdnost, kar se da naraven videz nohtov in pa seveda, da naravni nohti ostanejo nepoškodovani.

Kvaliteten UV/LED GEL:

Pomembno je, da nohtna stilistka najde UV/LED gel, ki najbolj odgovorja njej in prav tako strankam. Da je primerne konsistence, glede na zahtevnost in hitrost dela in pa dobrega oprijema, ter obsotnosti. Prav tako ne gre zanemariti odtenka barve.

Gel De Construction UV/LED 3-Fazni Sistem

Gel De Construction UV/LED profesionalni geli za nohte. Nova formulacija temelji na monomerih s povečano adhezijo. Enostavni za uporabo in nudijo možnost tankega in trajnega stylinga.

Izdelki Gel De Construction imajo certifikat ISO.

  • trifazni
  • samonivelirna, srednje gosta konsistenca
  • brez kisline in vonja
  • z odličnim oprijemom
  • nizka vsebnost fotoiniciatorjev povzroči manj toplote med strjevanjem
  • stabilnost barve zagotavlja “non-yelowing” formula, ki zagotavlja da gel ne porumeni
  • visoka vsebnost UV filtrov
  • felksibilna gel formula
  • se ne krči med strjevanjem oz. polimerizacijo
  • široka paleta barv

Utrjevanje:

– Luč UV: 2-3 min
– Luč LED: 1 min
– Luč CCFL: 1,5 min

Gel nohti in postopek geliranja:

Postopek geliranja nohtov morda na prvi pogled deluje preprost. Vendar v začetku in vedno ni tako. Potrebno je dobro izpiliti znanje in pridobiti kilometrino. Pa še vedno se najde na vsake toliko časa kakšen izziv. Saj gre čas naprej in z njim prihajajo tudi novi trendi in smernice. Gel nohti takšne in drugačne oblike, letni hiti, novosti in poslikave, novi materiali in tehnike… In volikor želimo vse to osvojiti, se moramo informirati, slediti trendom in se izobraževati. Ampak vse se začne pri osnovah. Vse se začne pri prvem koraku.

Postopek:

Prvi korak  se začne s pripravo nohtov in obnohtne kožice. Svetujemo uporabo Cuticle Remover-ja, ki obnohtno kožico lepo zmehča, da se jo lepo potisne in s tem podaljša videz nohtne plošče. Potrebno je dobro obrisati, zaradi oprijema oz. obstojnosti gela. Nato se oblikuje nohte in popili nohtno ploščo, da se odvzame sijaj. S tem poskrbimo za dober oprijem gel nohtov. K pripravi se uvršča tudi nanašanje tekočin za razmastitev oz. dehidracijo nohta (Dehydrator in brezkislinski Bonder/kislinski Primer). Nato se šele zares začne podaljševanje nohtov. Nekatere nohtne stilistke podaljšujejo nohte z umetnimi konicami in lepilom / s svilo / vse bolj popularno in najpogostejše pa je podaljševanje na šablone. V vsaj dveh plasteh se nato nanese gel, vsaka plast posebej pa posuši v UV ali LED lučki. Za tem pride na vrsto piljenje in oblikovanje gel nohtov. Ko so gel nohti oblikovani, ravno prav dolgi in tanki, so pripravljeni le še na barvni premaz ali dodatno poslikavo, ki se na koncu vse skupaj zaključi s Top-om. Ob koncu se z oljem neguje še obnohtna kožica.

Na koncu se lahko neguje še roke, z naravnimi izdelki iz Skintruth.

Gel nohti 2019:

gel nohti 2019NOHTI 2019GEL NOHTI 2019GEL NOHTI 2019NOHTI 2019GEL NOHTIgel nohti 2019gel nohtigel nohtigel nohtigel nohtiGel nohti 2019Gel nohtiGEL NOHTI

Želimo vam kvalitetne in lepe gel nohte! 😉