MOLLON PRO PROFESSIONAL

LEVEL UP TEČAJ PODALJŠEVANJA NOHTOV S POLY GELOM

Obvladaš permanentno lakiranje in bi se naučila le podaljševanja nohtov?

Mollon PRO ponuja izdelke za podaljševanje in utrjevanje nohtov ter permanentno lakiranje, ki so dostopni salonom in tečajnicam Mollon PRO Akademije. 3-dnevni tečaj podaljševanja nohtov s poly gelom vam ponuja več različnih tehnik, s katerimi lahko svoje naravne nohte podaljšate in utrdite ter z njimi ustvarjate nepozabne kreacije nohtov vseh dolžin. 2-dnevni tečaj pa vam ponuja le osnove podaljševanja nohtov, če že obvladate permanentno oziroma “gelish” lakiranje.

V kolikor pa ste že izkušena nohtna stilistka, ki želi nadgraditi in izpopolniti svoje znanje, je Master nadaljevalni tečaj podaljševanja nohtov kot nalašč za vas! Tečaj je namenjen izključno tistim nohtnim stilistkam, ki že imajo izkušnje s podaljševanjem nohtov.

LEVEL UP TEČAJ

Level up tečaj podaljševanja nohtov s poly gelom je namenjen tistim nohtnim stilistkam, ki permanentno oziroma “gelish” lakiranje že obvladajo. Na tečaju se naučite le pravilnega podaljševanja nohtov in korekcijo le-teh po preteklih 14 dneh.

Omogočamo vam tečaj podaljševanja nohtov s profesionalnimi gradilnimi UV/LED poly geli. Polyflexi geli so mešanica akrila in gela. Njihova inovativna formula zagotavlja res enostavno uporabo. S Polyflexi geli lahko nohte podaljšujemo v prav vsako dolžino nohta. saj se ne zlivajo in ne premikajo po nohtu. Polyflexi geli so močnejši kot geli in bolj prožni kot akril. Med sušenjem v lučki ne pečejo. Nohtna stilistka vam zaupa trike in skrivnosti, ki vam bodo koristile na vaši poklicni poti. Za kvalitetno delo je pomembno, da osvojite pravilne korake stiliranja nohtov.

Polyflexi geli predstavljajo veliko prednost pred navadnimi geli, saj jih je lažje oblikovati v želeno obliko. Ob natančni in kvalitetni izvedbi pa zmanjša tudi čas izdelave nohtov za kar polovico!

Za salone: je idealna priložnost, da strankam ponudite dodatno storitev z visokokakovostnimi izdelki, ki bodo ohranili trdnost in naraven izgled njihovih nohtov, hkrati pa boste nohte podaljšali in ustvarili nepozabne kreacije nohtov. Tehnika je primerna za vse tiste stranke, ki želijo imeti lepše in daljše nohte, hkrati pa lahko z njimi pripomorete tudi k njihovi samozavesti.

Če že kar nekaj časa niste bili na tečajih podaljševanja nohtov, je to idealna priložnost za Vas, da spoznate tudi najnovejše trende v svetu podaljševanja nohtov. 

OBLIKOVANJE NOHTOV Z BRUSILNIM STROJČKOM

K level up tečaju podaljševanja nohtov s poly gelom spada zraven tudi tečaj upravljanja z brusilnim strojčkom za hitrejše oblikovanje in izdelavo podaljšanih nohtov.

Delo z električnim brusilnikom za nohte je trenutno najpogostejša oblika odstranjevanja permanentnega laka, gela, poly gela in akrila. Ta metoda je hitrejša, učinkovitejša in če je pravilno izvedena – tudi najvarnejša metoda. Je nemoten način odstranjevanja stilizacije iz nohtne plošče. Pri tem moramo seveda tudi paziti, da nohtne plošče ne poškodujemo.

Predstavili vam bomo možnosti, ki jih ponuja električni brusilnik za nohte, naučili vas bomo kako uporabljati aparat in izbrati rotacijo, da učinkovito in profesionalno pripravite strankine nohte. Hkrati boste dobili veliko znanja in detajlov o brusilnih nastavkih in najboljših načinih kako jih uporabljati. Pokazali vam bomo, kako z uporabo brusilnika pripraviti obnohtno kožico in kako odstraniti permanentni lak ali gel iz nohtov, brez nepotrebnih poškodb nohtne plošče.

Med tečajem podaljševanja nohtov s poly gelom boste prav tako dobili smernice kako prilagoditi čas dela na minimum in efektivnost dela na maksimum. Naše nohtne stilistke bodo med tečajem spremljale vaše delo in vas korigirale ob nepravilni izvedbi.

Informacije o Level up tečaju podaljševanja nohtov s poly gelom

Tečaj poteka v 2 delih, ki sta razdeljena v 2 dni, in sicer snov, ki je zajeta:

1. dan
 • Teorija; zajema anatomijo nohtov ter postopek sterilizacije in dezinfekcije, teorijo podaljševanja nohtov z določeno tehniko, spoznavanje materialov, s katerimi boste na tečaju tudi delali in praktični prikaz nohtne stilistke.
 • Praktični del; zajema pripravo delovne površine, strojno pripravo nohtov in obnohtne kože, pravilno namestitev dual forms in šablone, podaljševanje in grajenje nohtov s poly gelom, pravilno piljenje nohtov, pravilno nanašanje barve, hitra poslikava.
2. dan
 • korektura nohtov s poly gelom

Med samim Level up tečajem podaljševanja nohtov s poly gelom, vam bomo aktivno na voljo za pomoč in dodatna vprašanja. Po končanem tečaju pa smo vam na voljo tudi za dodatno pomoč ob izzivih na katere boste naleteli ob samostojnem delu in za morebitne izboljšave. V ceno tečaja je vključen tudi Nail drill tečaj, s katerim vas že med samim tečajem naučimo hitrejšega oblikovanja nohtov z manj truda.

Level up tečaj podaljševanja nohtov traja 2 dni po 6-7 ur. Drugi dan tečaja pa je izveden šele 14 dni po 1. dnevu tečaja.

 Za tečaj potrebujete modela. Priporočljivo je, da ima model naravne zdrave nohte in da le-ti niso nalakirani ali imajo že predhodno nanešen gel. Model naj bo pripravljen na to, da je z vami oba 2 dneva, saj se boste le tako lahko naučili iz svojih napak. Za tečaj ne potrebujete nositi svojih izdelkov, saj delate z našim materialom. Za udeležbo na tečaju je obvezna predhodna prijava, kateri termini pa so še na voljo, lahko preverite tukaj.

Za vas smo pripravili tudi certifikat, ki ga dobite šele po tem, ko nam po zaključenem tečaju in nekaj vaje, na naš email naslov  (akademija@mollonpro.si) pošljete fotografije 3 uspešno urejenih in narejenih nohtov. 

Za več kreacij obiščite tudi našo Facebook ali Instagram stran.

 • OBVEZNO

  Zaščitna maska
 • KJE?

  Tbilisijska ulica 59
 • TRAJANJE

  2 dni po 6-7 ur
 • UGODNOSTI

  15% popusta na dan tečaja
 • NUJNO

  Predhodna prijava