MOLLON PRO PROFESSIONAL

TEČAJ NOHTNI STILIST – POLY GEL

Postani nohtna stilistka in v enem tečaju osvoji vse!

Mollon PRO ponuja izdelke za podaljševanje in utrjevanje nohtov ter permanentno lakiranje, ki so dostopni salonom in tečajnicam Mollon PRO Akademije. Tečaj podaljševanja nohtov s poly gelom vam ponuja več različnih tehnik, s katerimi lahko svoje naravne nohte podaljšate in utrdite ter z njimi ustvarjate nepozabne kreacije nohtov vseh dolžin.

PODALJŠEVANJE NOHTOV

Si želite lepih, dolgih in močnih nohtov, katere vam bodo zavidali vsi? Radi ustvarjate nepozabne kreacije na nohtih? Bi radi svoje znanje izvajanja manikure še dodatno nadgradili, da bodo lahko tudi druga dekleta nosila vaše nohtne kreacije? Tridnevni tečaj podaljševanja nohtov s poly gelom vam nudi vse to.

Omogočamo vam tečaj podaljševanja nohtov s profesionalnimi gradilnimi UV/LED poly geli. Polyflexi geli so mešanica akrila in gela. Njihova inovativna formula zagotavlja res enostavno uporabo. S Polyflexi geli lahko nohte podaljšujemo v prav vsako dolžino nohta. Se ne zlivajo in ne premikajo po nohtu. Polyflexi geli so močnejši kot geli in bolj prožni kot akril. Med sušenjem v lučki ne pečejo. Med tečajem se boste prav tako naučili kako omejiti nepotrebno uporabo poly gela, na kaj je potrebno biti pozoren, da so nohti lepi in obstojni, kako podaljšati obstojnost, kako preprečiti lomljenje, odstopanje in še veliko več. Nohtna stilistka vam zaupa male skrivnosti za velike rezultate. Za kvalitetno delo je pomembno, da osvojite pravilne korake stiliranja nohtov.

Polyflexi geli predstavljajo veliko prednost pred navadnimi geli, saj jih je lažje oblikovati v želeno obliko. Ob natančni in kvalitetni izvedbi pa zmanjša tudi čas izdelave nohtov za kar polovico!

Za salone: je idealna priložnost, da strankam ponudite dodatno storitev z visokokakovostnimi izdelki, ki bodo ohranili trdnost in naraven izgled njihovih nohtov, hkrati pa boste nohte podaljšali in ustvarili nepozabne kreacije nohtov. Tehnika je primerna za vse tiste stranke, ki želijo imeti lepše in daljše nohte, hkrati pa lahko z njimi pripomorete tudi k njihovi samozavesti.

OBLIKOVANJE NOHTOV Z BRUSILNIM STROJČKOM

K tečaju podaljševanja nohtov s poly gelom spada zraven tudi tečaj upravljanja z brusilnim strojčkom za hitrejše oblikovanje in izdelavo podaljšanih nohtov.

Delo z električnim brusilnikom za nohte je trenutno najpogostejša oblika odstranjevanja permanentnega laka, gela, poly gela in akrila. Ta metoda je hitrejša, učinkovitejša in če je pravilno izvedena – tudi najvarnejša metoda. Je nemoten način odstranjevanja stilizacije iz nohtne plošče. Pri tem moramo seveda tudi paziti, da nohtne plošče ne poškodujemo.

Predstavili vam bomo možnosti, ki jih ponuja električni brusilnik za nohte, naučili vas bomo kako uporabljati aparat in izbrati rotacijo, da učinkovito in profesionalno pripravite strankine nohte. Hkrati boste dobili veliko znanja in detajlov o brusilnih nastavkih in najboljših načinih kako jih uporabljati. Pokazali vam bomo, kako z uporabo brusilnika pripraviti obnohtno kožico in kako odstraniti permanentni lak ali gel iz nohtov, brez nepotrebnih poškodb nohtne plošče.

Med tečajem podaljševanja nohtov s poly gelom boste prav tako dobili smernice kako prilagoditi čas dela na minimum in efektivnost dela na maksimum. Naše nohtne stilistke bodo med tečajem spremljale vaše delo in vas korigirale ob nepravilni izvedbi.

Informacije o tečaju podaljševanja nohtov s poly gelom

Tečaj poteka v 3 delih, ki so razdeljeni v 3 dni, in sicer snov, ki je zajeta:

1. dan
 • Teorija; zajema anatomijo nohtov, postopek sterilizacije in dezinfekcije, spoznavanje materialov, s katerimi boste na tečaju tudi delali in praktični prikaz nohtne stilistke.
 • Praktični del; zajema pripravo delovne površine, pripravo nohtov in obnohtne kože, pravilno nanašanje barve, hitra poslikava (french, enostavni motivi).
2. dan
 • Teorija; teorija podaljševanja nohtov s poly gelom na šablone in z dual forms, spoznavanje različnih materialov za podaljševanje nohtov.
 • Praktični del; odstranjevanje permanentnega laka modelu, priprava delovne površine, priprava nohtov in obnohtne kožice, pravilna namestitev šablone, podaljševanje in grajenje nohtov s poly gelom, pravilno grajenje C – linije, pravilno piljenje nohtov v aerodinamično obliko, pravilno nanašanje barve ter poly gela, kamuflažni gel in risanje french smile linije.
3. dan
 • korektura nohtov s poly gelom

Med samim tečajem podaljševanja nohtov s poly gelom, vam bomo aktivno na voljo za pomoč in dodatna vprašanja. Po končanem tečaju pa smo vam na voljo tudi za dodatno pomoč ob izzivih na katere boste naleteli ob samostojnem delu in za morebitne izboljšave. V ceno tečaja je vključen tudi Nail drill tečaj, s katerim vas že med samim tečajem naučimo hitrejšega oblikovanja nohtov z manj truda.

Tečaj geliranja nohtov traja 3 dni po 6-7 ur. Prvi in drugi dan tečaja sta skupaj en dan za drugim, tretji dan tečaja pa je izveden šele 14 dni po 2. dnevu tečaja.

Za tečaj potrebujete modela. Priporočljivo je, da ima model naravne zdrave nohte in da le-ti niso nalakirani ali imajo že predhodno nanešen gel. Model naj bo pripravljen na to, da je z vami vse 3 dni, saj se boste le tako lahko naučili iz svojih napak. Za tečaj ne potrebujete nositi svojih izdelkov, saj delate z našim materialom. Za udeležbo na tečaju je obvezna predhodna prijava, kateri termini pa so še na voljo, lahko preverite tukaj.

Za vas smo pripravili tudi certifikat, ki ga dobite šele po tem, ko nam po zaključenem tečaju in nekaj vaje, na naš email naslov  (akademija@mollonpro.si) pošljete fotografije 3 uspešno urejenih in narejenih nohtov. 

Za več kreacij obiščite tudi našo Facebook ali Instagram stran.

 • OBVEZNO

  Zaščitna maska
 • KJE?

  Tbilisijska ulica 59
 • TRAJANJE

  3 dni po 6-7 ur
 • UGODNOSTI

  15% popusta na dan tečaja
 • NUJNO

  Predhodna prijava