MOLLON PRO PROFESSIONAL

TEČAJ KLASIČNE MANIKURE

O znamki

Mollon PRO ponuja vse izdelke za podaljševanje in utrjevanje nohtov ter permanentno lakiranje, ki so dostopni salonom in tečajnicam Mollon PRO Akademije. Temu seveda ne manjkajo tudi izdelki za nego rok, obnohtne kožice in nohtov. Tečaj klasične manikure vam ponuja osnove, ki jih mora znati vsaka, ki se podaja na pot nohtnega stiliranja. Svoje naravne nohte tako okrepite, roke niso tako suhe in razpokane, posledično pa je tudi lepša in bolj negovana obnohtna kožica.

ZAKAJ PRIDE PRAV KLASIČNA MANIKURA?

Klasična manikura ni le krajšanje nohtov. Sem spada tudi urejanje obnohtne kože, nega rok in nohtov. Zakaj pa pravzaprav moramo poznati osnove manikure? Ste že kdaj imele gelirane nohte ali pa permanentni lak, ki vam ga je nohtna stilistka kar spilila z nohta? Ste po tem imele občutek mehkejših in bolj krhkih nohtov? Naučite se negovati nohte, ko se zgodi tudi kaj takega kot so prepiljeni nohti, popokana obnohtna koža ali pa celo kakšno bolezensko stanje nohtov.

Za salone: je idealna priložnost, da strankam ponudite storitev klasičnega urejanja nohtov ali pa celo kakšno terapijo za izboljšanje stanja nohtov, je priporočljiv tretma tudi za tiste, ki bi radi samo malo kvalitetnejšo nego suhih in razpokanih rok, obnohtne kože ali pa celo nohtov.

Informacije o tečaju klasične manikure

Tečaj poteka v 2 delih, in sicer snov, ki je zajeta:

 1. Teorija; anatomija nohtov, bolezenska stanja nohtov in kako jih ustrezno in profesionalno prepoznati ter sanirati, kako obravnavati možne zaplete in prispevati k zdravju vaših strank, postopek sterilizacije in dezinfekcije, spoznavanje materialov, s katerimi boste na tečaju tudi delali in praktični prikaz nohtne stilistke.
 2. Praktični del; zajema pripravo delovne površine, pripravo nohtov in obnohtne kože, oblikovanje nohtne plošče, pravilno nanašanje barv klasičnega laka in odstranjevanje ter masaža utrujenih rok.

Med samim tečajem klasične manikure, vam bomo aktivno na voljo za pomoč in dodatna vprašanja. Po končanem tečaju pa smo vam na voljo tudi za dodatno pomoč ob izzivih na katere boste naleteli ob samostojnem delu in za morebitne izboljšave.

Tečaj klasične manikure traja 2 uri. Za tečaj potrebujete modela. Idealno je, če ima model naravne zdrave nohte in je brez gela ali kakršnega koli laka na nohtih. Za tečaj ne potrebujete nositi svojih izdelkov, saj delate z našim materialom. Za udeležbo na tečaju je obvezna predhodna prijava, kateri termini pa so še na voljo, lahko preverite tukaj.

Za več kreacij obiščite tudi našo Facebook ali Instagram stran.

 • OBVEZNO

  Zaščitna maska
 • KJE?

  Tbilisijska ulica 59
 • TRAJANJE

  2 uri
 • UGODNOSTI

  15% popusta na dan tečaja
 • NUJNO

  Predhodna prijava