MOLLON PRO PROFESSIONAL

MASTER NADALJEVALNI TEČAJ PODALJŠEVANJA NOHTOV

Nadgradi svoje znanje podaljševanja nohtov!

Mollon PRO ponuja izdelke za podaljševanje in utrjevanje nohtov ter permanentno lakiranje, ki so dostopni salonom in tečajnicam Mollon PRO Akademije. Tečaj geliranja nohtov vam ponuja več različnih tehnik, s katerimi lahko svoje naravne nohte podaljšate in utrdite ter z njimi ustvarjate nepozabne kreacije nohtov vseh dolžin.

V kolikor pa ste že izkušena nohtna stilistka, ki želi nadgraditi in izpopolniti svoje znanje, je Master nadaljevalni tečaj podaljševanja nohtov z gelom ali Master nadaljevalni tečaj podaljševanja s poly gelom kot nalašč za vas! Tečaj je namenjen izključno tistim nohtnim stilistkam, ki že imajo izkušnje s podaljševanjem nohtov.

MASTER TEČAJ

Master nadaljevalni tečaj podaljševanja nohtov z gelom ali poly gelom je namenjen odpravi in izpopolnevanju vaših napak, lahko pa se odločite tudi samo za dopolnitev določene tehnike, ki vam dela preglavice. Izpilite svojo tehniko, da bodo dekleta s ponosom nosila vaše nohtne kreacije. Na tečaju je možno tudi izpopolnjevanje oblikovanja nohtov z brusilnim strojčkom.

Se želite naučiti naprednejše tehnike, ki je vas nikjer drugje ne bodo naučili? Si želite samo izpiliti svojo tehniko? Radi ustvarjate nepozabne kreacije na nohtih? Bi radi uspešno konkurirali drugim nohtnim stilistkam, ki bodo vašim kreacijam zavidale? Enodnevni master tečaj izpopolnjevanja tehnike podaljševanja nohtov z gelom ali poly gelom vam nudi vse to.

Za salone: je idealna priložnost, da strankam ponudite dodatno storitev z visokokakovostnimi izdelki, s katerimi boste ustvarili nepozabne kreacije nohtov, kot so grajeni french, grajene bleščice, pinčanje in še več.

Praktični del tečaja prilagodimo željam tečajnice. 

Informacije o Master nadaljevalnem tečaju podaljševanja nohtov z gelom ali poly gelom

Tečaj poteka v 2 delih, in sicer snov, ki je zajeta:

 1. Teorija; zajema hitro anatomijo nohtov ter postopek sterilizacije in dezinfekcije, teorijo podaljševanja nohtov na šablone, spoznavanje materialov, s katerimi boste na tečaju tudi delali in praktični prikaz nohtne stilistke.
 2. Praktični del; zajema pripravo delovne površine, strojno pripravo nohtov in obnohtne kože, pravilno namestitev šablone, podaljševanje in grajenje nohtov z gelom ali poly gelom, pravilno piljenje nohtov, grajena francoska manikura, različne oblike konic nohtov, pinčanje, hitra poslikava.

Med samim Master nadaljevalnim tečajem podaljševanja nohtov z gelom ali poly gelom, vam bomo aktivno na voljo za pomoč in dodatna vprašanja. Po končanem tečaju pa smo vam na voljo tudi za dodatno pomoč ob izzivih na katere boste naleteli ob samostojnem delu in za morebitne izboljšave.

Master nadaljevalni tečaj podaljševanja nohtov traja 6-7 ur. Za tečaj potrebujete modela. Priporočljivo je, da ima model naravne zdrave nohte in da le-ti niso nalakirani ali imajo že predhodno nanešen gel. Za tečaj ne potrebujete nositi svojih izdelkov, saj delate z našim materialom. Če imate svoje čopiče s katerimi radi delate, jih lahko prinesete s seboj. Za udeležbo na tečaju je obvezna predhodna prijava, kateri termini pa so še na voljo, lahko preverite tukaj.

Za vas smo pripravili tudi certifikat, ki ga dobite šele po tem, ko nam po zaključenem tečaju in nekaj vaje, na naš email naslov  (akademija@mollonpro.si) pošljete fotografije 3 uspešno urejenih in narejenih nohtov. 

Za več kreacij obiščite tudi našo Facebook ali Instagram stran.

 • OBVEZNO

  Zaščitna maska
 • KJE?

  Tbilisijska ulica 59
 • TRAJANJE

  6-7 ur
 • UGODNOSTI

  15% popusta na dan tečaja
 • NUJNO

  Predhodna prijava