MOLLON PRO PROFESSIONAL

NADALJEVALNI TEČAJ PERMANENTNEGA LAKIRANJA IN UTRJEVANJA NOHTOV

O znamki

Mollon PRO ponuja izdelke za podaljševanje in utrjevanje nohtov ter permanentno lakiranje, ki so dostopni salonom in tečajnicam Mollon PRO Akademije. Nadaljevalni tečaj utrjevanja nohtov vam ponuja več različnih tehnik, s katerimi lahko svoje naravne nohte utrdite, podaljšate obstoj laka, hkrati pa nohti vseeno zgledajo naravno.

ZAKAJ UTRJEVANJE NOHTOV?

Imate občutek, da so vaši nohti krhki, lomljivi, razcepljeni in mehki? Permanentni laki niso toliko obstojni kakor bi si želeli? Tečaj utrjevanja nohtov bo to težavo za vas in za vaše stranke za vedno popravil.

Omogočamo vam tečaj utrjevanja nohtov z Master Link linijo za utrjevanje, gelom na naravne nohte ali pa utrjevanje nohtov z akrilnim prahomUtrjevanje naravnih nohtov s temi 3 tehnikami, bo vašim nohtom ohranil naraven izgled manikure, hkrati pa bodo permanentni laki obstojni veliko dalj časa.

Za salone: je idealna priložnost, da strankam ponudite dodatno storitev z visokokakovostnimi izdelki, ki bodo ohranili trdnost in naraven izgled njihovih nohtov. Tehnika utrjevanja nohtov je izredno dobrodošla pri tistih, ki si ne želijo imeti podaljšanih geliranih nohtov, si jih želijo samo utrditi, jim poči kakšen njihov naravni noht in si ne želijo krajšati ostalih ali pa enostavno ne želijo odstranjevanja nohtov s piljenjem.

Informacije o nadaljevalnem tečaju permanentnega lakiranja in utrjevanja nohtov

Tečaj poteka v 2 delih, in sicer snov, ki je zajeta:

 1. Teorija; zajema anatomijo nohtov, postopek sterilizacije in dezinfekcije, spoznavanje materialov, s katerimi boste na tečaju tudi delali in praktični prikaz nohtne stilistke.
 2. Praktični del; zajema pripravo delovne površine, pripravo nohtov in obnohtne kože, več tehnik rekonstrukcij nohtov, utrjevanje z akrilnim prahom , Master Link linijo ali gel na naravne nohte, grajenje C-linije, podaljševanje – popravilo nohtov na šablono (do 3mm), pravilno nanašanje barve in odstranjevanje.

Med samim tečajem utrjevanja nohtov, vam bomo aktivno na voljo za pomoč in dodatna vprašanja. Po končanem tečaju pa smo vam na voljo tudi za dodatno pomoč ob izzivih na katere boste naleteli ob samostojnem delu in za morebitne izboljšave.

Tečaj utrjevanja nohtov traja 3-4 ure. Za tečaj potrebujete modela. Idealno je, če ima model katerokoli od problematik (krhki, mehki, lomljivi ali razcepljeni nohti). Za tečaj ne potrebujete nositi svojih izdelkov, saj delate z našim materialom. Za udeležbo na tečaju je obvezna predhodna prijava, kateri termini pa so še na voljo, lahko preverite tukaj.

Ob enkratnem nakupu izdelkov nad 250€ (z DDV) je nadaljevalni tečaj permanentnega lakiranja in utrjevanja nohtov brezplačen.

Za vas smo pripravili tudi certifikat, ki ga dobite šele po tem, ko nam po zaključenem tečaju in nekaj vaje, na naš email naslov (akademija@mollonpro.si) pošljete fotografije 3 uspešno urejenih in narejenih nohtov. 

Za več kreacij obiščite tudi našo Facebook ali Instagram stran.

 • OBVEZNO

  Zaščitna maska
 • KJE?

  Tbilisijska ulica 59
 • TRAJANJE

  3-4 ure
 • UGODNOSTI

  15% popusta na dan tečaja
 • NUJNO

  Predhodna prijava