MOLLON PRO PROFESSIONAL

OSNOVNI TEČAJ PERMANENTNEGA LAKIRANJA NOHTOV

O znamki

Mollon PRO ponuja izdelke za podaljševanje in utrjevanje nohtov ter permanentno lakiranje, ki so dostopni salonom in tečajnicam Mollon PRO Akademije. Osnovni tečaj permanentnega lakiranja vam ponuja osnovno znanje kvalitetne obdelave in priprave nohtov in več različnih tehnik, s katerimi lahko svoje naravne nohte nalakirate in utrdite. Naučite se kaj je potrebno, da so nohti lepi in obstojni, kaj storiti, da obstojnost podaljšate in kako preprečiti lomljenje in odstopanje.

ZAKAJ PERMANENTNO LAKIRANJE?

Permanentno lakiranje je idealno za vse tiste, ki imate dovolj lakiranja s klasičnimi laki. Klasični laki imajo bistveno daljši čas sušenja laka, vedno na njem odtisnemo kakšen spominček in že po nekaj dneh se na njem poznajo vse praske. S permanentnimi laki ali po domače “gelish” lahko vse to popravimo. Tečaj permanentnega lakiranja vam omogoča, da se lahko tudi tisti, ki se lakirate v udobju svojega doma, nalakirate kot v salonu.

Na voljo je preko 500 različnih odtenkov linij: Luxury, Hybrid Shine, Hybrid Care in Monophase. Nohte lahko prav tako po istem postopku lakirate z barvnimi geli.

Za salone: je idealna priložnost, da strankam ponudite dodatno storitev z visokokakovostnimi izdelki, ki bodo ohranili trdnost in naraven izgled njihovih nohtov, ki želijo imeti urejene in lepe nohte dalj časa, jim primanjkuje časa za vsakodnevno urejanje nohtov doma, na nohtih ne želijo imeti gela ali pa enostavno ne želijo odstranjevanja nohtov s piljenjem.

Informacije o osnovnem tečaju permanentnega lakiranja nohtov

Tečaj poteka v 2 delih, in sicer snov, ki je zajeta:

 1. Teorija; zajema anatomijo nohtov, postopek sterilizacije in dezinfekcije, spoznavanje materialov, s katerimi boste na tečaju tudi delali in praktični prikaz nohtne stilistke.
 2. Praktični del; zajema pripravo delovne površine, pripravo nohtov in obnohtne kože, pravilno lakiranje in odstranjevanje permanentnih lakov.

Med samim tečajem utrjevanja nohtov, vam bomo aktivno na voljo za pomoč in dodatna vprašanja. Po končanem tečaju pa smo vam na voljo tudi za dodatno pomoč ob izzivih na katere boste naleteli ob samostojnem delu in za morebitne izboljšave.

Tečaj permanentnega lakiranja nohtov traja 3-4 ure. Za tečaj potrebujete modela. Priporočljivo je, če ima model zdrave naravne nohte in nima na njih nanešenega kakršnega koli laka ali gela (razni pogriženi nohti ne pridejo v poštev). Za tečaj ne potrebujete nositi svojih izdelkov, saj delate z našim materialom. Za udeležbo na tečaju je obvezna predhodna prijava, kateri termini pa so še na voljo, lahko preverite tukaj.

Ob enkratnem nakupu izdelkov nad 250€ (z DDV) je osnovni tečaj permanentnega lakiranja nohtov brezplačen.

Za vas smo pripravili tudi certifikat, ki ga dobite šele po tem, ko nam po zaključenem tečaju in nekaj vaje, na naš email naslov (akademija@mollonpro.si) pošljete fotografije 3 uspešno urejenih in narejenih nohtov. 

Za več kreacij obiščite tudi našo Facebook ali Instagram stran.

 • OBVEZNO

  Zaščitna maska
 • KJE?

  Tbilisijska ulica 59
 • TRAJANJE

  3-4 ure
 • UGODNOSTI

  15% popusta na dan tečaja
 • NUJNO

  Predhodna prijava