Polyflexi – Poly Akril Gel za Nohte

Zadnji trend v svetu podaljševanja nohtov je poly gel za nohte! Osvaja srca stilistk po celem svetu.

Edinstven hibrid akrila in gela, ki v kombinaciji nudi najboljše lastnosti – moč akrila in stabilnost gela. Je drugačen gel za nohte kot smo ga vajeni. Je goste in gumijaste konsistence, zato je potrebno osvojiti sam material in tehniko nanašanja. Enostaven za oblikovanje, odličen za piljenje.

Nudi trdnost, fleksibilnost, obstojnost in lahkotnost!

Polyflexi Mollon PRO

Poly gel za nohte je nov sistem, inovativnega načina modeliranja nohtov, ki združuje največje prednosti gela in akrilne metode. Inovativna formula brez vonja omogoča delo z gelom dokler potrebujete.

Poly akril gel je močnejši kot gel za nohte in je bolj prožen kot akril! Zahvaljujoč sodobni embalaži vam omogoča, da zmanjšate nepotrebno porabo – izločite natančno količino gela (kolikor ga potrebujete).

 • Enostaven za uporabo,
 • elastičen in vzdržljiv,
 • brez neprijetnega vonja,
 • utrjevanje v UV/LED žarnici,
 • na voljo v 6 barvah.

Na napakah se učimo

(Prve izkušnje)

Preizkusila sem poly gel za nohte + Dual Forms (umetne konice za nohte). Ko sem na You Tube kanalu gledala posnetke s parktičnim prikazom dela, mi vse delovalo precej enostavno. V sami praksi, pa je postalo malo bolj zapleteno.

Pripravim nohte, izbiram primerno konico, nanjo nanesem akril gel in pritisnem… Dolžino gel nohta sem morala še za enkrat podaljšati, ker sem izstisnila preveč materiala. A hkrati sem se spraševala, ali je kritična točka nohta sploh ojačana? Dojela sem, da moram ujeti razmerje količine materiala z dolžino nohta, ter nekako kontrolirati kritično točko. Iščem ravnovesje med vsem skupaj. V enem poskusu sem dodala tudi premalo poly gela za nohte, nakar je prihajalo do odstopanja, zarada primankljaja materiala. To se lahko zgodi tudi, če izberemo premalo konico.

Ko sem eno stvar osvojila, je prišlo do drugega izziva. Vendar sem bila na koncu prijetno presenečena. Presenečena nad pravilno obliko gel nohta in hitrega postopka, s katerim prihranim tudi čas pri piljenju.

Sicer nikoli nisem marala podaljševanja nohtov s konicami, vendar je tole čisto nekaj drugega.

Podaljšuje pa se odlično tudi z uporabo šablone. Ker je poly gel za nohte goste konsistence, se ne razliva, zgradimo ga z enim nanosom, ter kontroliramo željeno obliko. To pomeni tudi manj piljenja.

Poly Gel za nohte vs. UV gel

(Subjektivno mnenje)

Moram priznati, da sem izredno zadovoljna s poly gelom za nohte in, da je zamenjal večletno uporabo gela. Je pa res, da se je potrebno navaditi na delo z njim. Je precej gostejše konsistence, zato se samo oblikovanje in nanašanje razlikujeta v popolnosti. Tudi piljenje je precej lažje, mehkejše in hitrejše. Sama tekstura akril gela deluje mehkejša, kljub temu, da so nohti trdnejši, a hkrati lažjega občutka.

Poly gel navodila

 • Pripraviš noht kot ponavadi (urediš obnohtno kožico in nohte, zmatiraš in s prepojeno celulozno blazinico Dehydrator-ja obrišeš noht).
 • Premažeš Bonder ali Primer in počakaš, da se vpije. Nato naneseš Polyflexi Base in polimeriziraš (UV lučki-2min, LED lučki 1min).
 • Pri sami izbiri umetne konice za nohte, je potrebno biti pozoren, da je konica dovolj velika. Ne sme se usesti tako, da se stika z nohtno ploskvijo po površini, takrat pomeni, da je premala. Ko konico postaviš v rob obnohtne kožice, mora biti med nohtno ploskvijo in konico (na kritični točki) prazen prostor, ki ga nato zapolni poly gel za nohte. Prekriti mora celoten noht in se linearno nadaljevati čez prosti rob nohta.
 • Ko imaš izbrano konico, nanjo naneseš Polyflexi akril gel (na voljo v 8-ih različnih odtenkih tukaj) in ga z Liquid tekočino (da se ne prijema na čopič in se ga lepo oblikuje) lepo pritisneš/premažeš do robov in do željene dolžine. Pritisneš na nohtno ploščo do obnohtne kožice in s čopičom popraviš morebitne napake, oz. odstraniš odvečen material. Če je prosti rob predebel, ga prav tako stanjšaj s čopičem.
 • Nato sušiš v UV lučki (2min) ali LED lučki (1min).
 • Odstraniš konice… Doleti te presenetljiv rezultat – noht, ki skoraj ne potrebuje obdelave!
 • Popiliš odvečen material ob straneh in lahko le površinsko zmatiraš nohtno ploskev.
 • Po želji premažeš z barvo ali zaključiš s Polyflexi Top-om.

Rezultati?

O njih govori in to najbolje pove praksa in zadovoljne stranke.

Obiščite naš Youtube kanal ali Facebook.

VIDEO POSTOPEK

BREZPLAČNE PREDSTAVITVE IN DELAVNICE