Poslikava nohtov – več kot le lakiranje nohtov

Poslikava nohtov je vedno bolj priljubljena tehnika stiliranja nohtov in nail arta. Trendi se izmenjujejo tudi v nail art-u. Hitri modni trendi nam narekujejo, da Poslikava nohtov 2020 ni ista kot je bila pred naprimer petimi leti.

Razlikuje se seveda tudi od namena, osebnosti ženske, drznosti, razpoloženja, statusa ipd. Je pa dejstvo, da ne bo nikoli izumrla.

Domiselne umetnice stiliranja nohtov so ustvarile nove in drugačne tehnike, proizvajalci pa takšne in drugačne materiale, s katerimi je moč ustvariti prave male umetnine, ki jim ne moremo reči več le poslikava nohtov, ampak že kar umetnost stiliranja.  Za vsako umetnino stoji umetnik ter veliko znanja in porabljenega časa. Strank ki si želijo unikatnih nohtov ali poslikav nohtov  je vedno več, časa pa vedno manj. Zato so proizvajalci izdelkov za izdelovanje umetnih nohtov prišli na idejo in začeli proizvajati gele, barvne geli in tekočine ter druge pripomočke namenjene nail art-u, s katerimi je moč ustvariti božanske kreacije. Poslikava je tako lahko narejena tudi v zelo kratkem času.

Mnogo nohtih stilistk ima že v sebi prirojeno umetniško žilico, druge pa se trudijo priučiti teh prvin. S pravilnimi koraki in kvalitetnimi izdelki je ustvarjanje izredno preprosto.

Na trgu je vse več različnih tehnik in materialov.  Naši tečaji so zasnovani tako, da dobite vpogled v več tehnik, saj vemo, da si kot nohtna stilistka želite na posameznem tečaju naučiti čimveč. Na tečajih se  ponavadi obravnava le ena tehnika in en material. Zato bi morale obiskati veliko tečajev, kar pa lahko stane celo premoženje. Pri nas je drugače, spoznale boste več različnih materialov  in več različnih tehnik poslikav nohtov.

Ponujamo vam ekskluzivno priložnost – NA ENEM DOGODKU LAHKO BREZPLAČNO OSVOJITE VEČ TEHNIK IN MATERIALOV —> WORKSHOP NAJBOLJ VROČIH GLOBALNIH TRENDOV S PODROČJA NAIL ART STYLINGA.

Poslikava nohtov in tehnike

Na tečaju boste osvojile različne tehnike in materiale za poslikavo nohtov 2020, nail art pa bo prilagojen tudi obdobju oz. letnemu času.

 • Marmor in dimni efekti: na neverjetno enostaven način, ustvarjanje neverjetnih učinkov.
 • Ombre efekti: vertikalno in horizontalno se prelivajoče po nohtu.
 • Bubble Nails: izredno popularni nohti, ki jih pri nas velika večina nohtih stilist še ne pozna.
 • Mirror in Holo efekti: katere mora poznati vsaka nohtna stilistka.
 • Ustvarjanje 3D poslikav: z ustvarjanjem 3D rožic, vzorcev in drugih linij. Neverjetno enostavne tehnike, ki pričarajo na videz zapleten nail art syling.
 • Poslikava z geli.
 • Poslikava enostavnih motivov.
 • Uporaba transfer folij in posebni učinki.

Poslikava nohtov 2020

Trendi se izmenjujejo iz sezone v sezono, iz leta v leto. Samo s sledenjem in iskanjem informacij smo lahko na tekočem. Kako je poslikava nohtov zaznamovala leto 2020?

Prijava na delavnico

Prijava je obvezna!

Delavnica je BREZPLAČNA, KUPITE LE SET IZDELKOV ZA POSLIKAVO NOHTOV V VREDNOSTI 60€ (brez DDV).  Tako boste same izdelke spoznale in z njimi ustvarile vaše nohtne kreacije. Na dan delavnice imate 10% popust na nakup izdelkov.

Na izobraževanje prinesite svoje čopiče. V kolikor nimate svojih, jih lahko kupite na dan tečaja.

Modela ne potrebujete, delamo na umetnih konicah.

Obiščite tudi našo Facebook stran.

 • KJE:

  Tbilisijska 59, Ljubljana

Poslikava nohtov - Spletna prijava na delavnico